dinsdag 29 mei 2012

LO My Mind's Eye

Ik heb gisteren wat foto's weggescrapt, waaronder deze foto van onze ezels Eeyore & Elize. Ik had nog een oude lijn van My Mind's Eye liggen, Bella Bella, wat goed bij deze foto past.


En nog wat detailfoto's.


Bedankt voor het kijken en ik vind het leuk als je een reactie achterlaat.

zaterdag 26 mei 2012

Tim Holtz Tag mei 2012!

Ook deze maand heeft Tim Holtz weer een prachtige tag ter inspiratie gemaakt. Die moest ik natuurlijk liften, met veel Tim Holtz en een beetje van mij.

En nog wat detailfoto's:




Ik ben natuurlijk weer benieuwd wat jullie er van vinden en het zou leuk zijn als je een berichtje achterlaat.

woensdag 23 mei 2012

The Famous Story

Ik heb het afgelopen weekend een LO gemaakt met het fantastische nieuwe papier van Les Editions Infocrea. Ik had nog nooit van deze papierlijn gehoord, maar ik zag een stapel liggen bij Love Scrapping & More en ik dacht die is voor mij. Wat een geweldige zomerse en vrolijke kleuren zijn dit he?

Uiteraard stonden onze ezels Eeyore & Elize model voor mijn LO, het is immers een vel met een ezel erop.

Hieronder nog wat detailfoto's.




En van de restjes heb ik nog een kaartje gemaakt.
Ik ben benieuwd wat jullie ervan vinden. Laat gerust een berichtje achter, ik lees ze graag, dank je wel voor het kijken.

zondag 20 mei 2012

Weer een LO met Bo Bunny

Vandaag zou de 1e forumdag van Love Scrapping & More zijn, helaas ging 'ie niet door. Het thema was vintage en we hebben toch 2 sketches op het forum gezet, voor een kaart en een LO. Ik heb vandaag n.a.v. de sketch deze LO gemaakt.
Het is een vintage in kleur geworden met deze mooie lijn van Bo Bunny, country garden, zo geweldig qua kleur en uitvoering. Ik kan er helemaal blij van worden.
Met het maken van deze LO heb ik ook de nodige oude bloemen verwerkt, ik had een hele stapel liggen om een keus uit te maken, wat een rommeltje he?
Nog wat detailfoto's.



Ik ben benieuwd wat jullie er van vinden en ik vind het altijd leuk als je een reactie achterlaat, leuk om te lezen en bedankt voor je moeite.



vrijdag 18 mei 2012

Kaartjes

Ik heb onlangs nog een paar kaartjes gemaakt.
Een hele mooi zomerse kaart met distress ink en wat Tim Holtz stempels.

En ik heb 2 kaartjes gemaakt met black gesso. De black gesso heb ik met een brayer opgebracht. Bij de linkerkaart heb ik nadien de kleur opgebracht en de reachterkaart is eerst bewerkt met distress ink en daarna met black gesso. Ik heb beiden gestempeld met de distress stain picket fence en daarna afgemaakt.

En als laatste heb ik nog een groen kaartje gemaakt, voor de mensen die mij goed kennen weten dat groen echt niet mijn kleur is, maar soms moet je gewoon eens een kleur gebruiken waar je niets mee hebt en dan zijn de resultaten verrassend.
Ik heb een A4 van stempelkarton bewerkt met de distress stains en daar heb ik een stukje van gebruikt voor deze kaart. De achtergrond gestempeld en de randjes gedistressed. Het papier met de blokjes is van Maja Design en daar heb ik ook een vlindertje van gestanst. Rozetje erop met stipjes perlenpen en ik heb er weer een leuk kaartje bij.


Bedankt voor het kijken en je reactie, altijd leuk.

zondag 13 mei 2012

Sketch Pion Design

Zoals jullie weten ben ik helemaal weg van Pion Design papier. Vanmiddag heb ik n.a.v. een sketch op het blog van Pion Design een LO gemaakt van onze Arwen.
Dit is de sketch:

En dit is de LO die ik heb gemaakt met de prachtige lijn 'For Father':
En nog wat detailfoto's:


De dubbele rozet, de taartrand en de bloemetjes heb ik gemaakt met Tim Holtz stanzen. Het kantje is gekleurd met de distress stain weathered wood en ik heb wat stempels gezet met distress ink weathered wood.
Bedankt voor het kijken en ik vind het leuk als je een reactie achterlaat.


zaterdag 12 mei 2012

Tim Holtz Tag maart 2012

In maart heb ik de tag van Tim Holtz ook gemaakt en die heb ik hier nog niet laten zien.
Zo leuk om te maken zo'n tag. De tag voor mei staat alweer op zijn site, dus dat word mijn volgende projectje!
Wat vinden jullie ervan? Ik vind een achtergelaten berichtje altijd leuk om te lezen, bedankt voor het kijken.

donderdag 10 mei 2012

Jaaroverzicht april 2012!

Sinds 2007 maak ik elke maand een spread om die dan per jaar te bundelen tot een jaaroverzicht.
Afgelopen weekend heb ik de maand april 2012 afgemaakt. Het was een leuke en drukke maand zoals je kunt zien aan de foto's.

Voor het totaaloverzicht plaats ik hieronder ook de 1e maanden van 2012.
Januari 2012:
Februari 2012:
Maart 2012:
De basis van het jaaroverzicht is kraft 30X30. Het is zo leuk om te doen en zeker om later nog eens door te bladeren en terug te kijken. De journaling heb ik verstopt als een tag achter foto's e.d.
Wat vinden jullie ervan?

maandag 7 mei 2012

ATC tjes van de maand april

De afgelopen maand heb ik meegedaan met een aantal ATC swaps, ik vind het leuk om mijn ATC tjes met jullie te delen.

Op het SA forum was het thema "Tim Holtz":
Gestempeld met distress stains en de vlinder is bewerkt met crackle paint rock candy en daarna gekleurd met de stains.
Bewerkt met de distress inkt, vooraf een embosfolder door de big shot gehaald, postzegel is afgewerkt met glossy accents.
Een ATC op chipbord bewerkt met gesso en de distress stains, de vlinder is er uitgestanst en daarachter is een papiertje geplakt, de vlinder heb ik vol laten lopen met glossy accents.

Bij Love Scrapping & More was het thema "bloemen":
De achtergrond is bewerkt met de distress stain 'old paper', de bloemen zijn gestempeld met de distress markers.

Doreth had een swap uitgeschreven met het thema "bomen":
Hier heb ik de achtergrond gemaakt met de brayer techniek met de distress inkt, de bomen heb ik in verschillende tinten distress inkt gestempeld.

En Coby had op flickr bij de Dutch ATC groep een swap uitgeschreven met als thema "nieuw leven", dit vond ik een lastig onderwerp, maar uiteindelijk is er dit uit mijn handen gerold:
De achtergrond is gesponst met de distress inkt, daaroverheen als achtergrond een stempel van een vogelnest in bruin distress inkt en afgemaakt met de vogeltjes.

Ik vind het zo leuk om elke maand weer mee te doen met een swap, ATC tjes maken is echt verslavend, maar aan het eind van elke maand al die enveloppen met kunstwerkjes van een ander in je brievenbus is zo geweldig!

zaterdag 5 mei 2012

LO Met cardstock!

Ik heb een LO gemaakt met cardstock. Misschien heb je 'em al gezien op het blog van Love Scrapping & More, maar ik vind het leuk om deze LO met onze grote Bonte Specht ook hier te laten zien. Zo leuk om alleen met cardstock te werken en er diepte en relief in te krijgen met bijvoorbeeld 3D tape en embossingfolders.

Ik heb de ondergrond bemist met perfect pearl mist copper en voor de rest met distress cardstock gewerkt wat je ook mooi op kunt schuren voor een mooi shabby effect.
Hieronder nog wat detailfoto's.



Ik ben benieuwd naar jullie reacties en ik vind het erg leuk als je een berichtje achterlaat.